Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Facebook Voorma en Walch Makelaarsgroep BV
Twitter Voorma en Walch Makelaarsgroep BV
Vorige | Volgende

Rijksweg-West 0 ong LAREN

Huurprijs € 145 per m²/jaar

Omschrijving

Unieke zichtlocatie gelegen langs snelweg A1 (Amersfoort – Amsterdam) en toegang tot 't Gooi;
Mogelijkheid tot creëren van maatwerk huisvesting van circa 2.000 m2 nieuwbouw;
Uitstekend bereikbaar met auto en OV en voorzien van voldoende parkeren op eigen terrein.

Locatie
Onderhavige kavel is gelegen op een unieke zichtlocatie langs de snelweg A1 (Amersfoort – Amsterdam). De kavel voorziet in een de mogelijkheid tot het creëren van 'op maat' huisvesting voor uw bedrijf. Er mag een nieuwbouwproject worden gerealiseerd van circa 2.000 m2 bvo, verdeeld over 2 bouwlagen, met voldoende parkeergelegenheid. Kortom een unieke mogelijkheid doet zich voor om in een nieuwbouw kantoor te vestigen in 't Gooi.
De locatie is gelegen tegenover het Ter Gooi ziekenhuis en nabij het charmante en pittoreske centrum van Laren. In de directe nabijheid bevinden zich dan ook vele voorzieningen waaronder verschillende restaurants en het grootste aanbod diverse winkels in 't Gooi.
Naast het perceel is onlangs de natuurbrug Laarderhoogt gerealiseerd, bestaand uit een strook natuurgebied van circa 750 meter lang over de A1 en over de Naarderstraat.

Het te ontwikkelen kantoorgebouw zal bij deze natuurfunctie en ruimtelijke plannen aansluiten.Huisvesting 'op maat' Aangezien het nieuwbouw kantoor nog moet worden gerealiseerd, biedt dit de mogelijkheid om in overleg met de eigenaar maatwerk te creëren. Er mag een project worden gerealiseerd van circa 2.000 m2 bvo, verdeeld over 2 bouwlagen, met voldoende parkeergelegenheid. De ontwikkeling kan huisvesting bieden voor zowel een (hoofd)kantoor voor één huurder als een bedrijfsverzamel- gebouw.

Als uitgangspunt voor het ontwerp zijn volledig flexibele vloeren genomen, gecombineerd met één centrale kern met gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen. Bij gebruik als bedrijfsverzamelgebouw kan de mogelijkheid worden geboden voor het creëren van een eigen entree/ voordeur, toilet en pantry (tot 8 gebruikers).

Bereikbaarheid auto
Het kantoorgebouw ligt direct aan de afrit van de A1 naar de Naarderstraat, een van de belangrijkste verbindingswegen naar Laren. De ingang van het terrein bevindt zich aan de Rijksstraatweg, direct naast de afslag van de A1 vanuit Amersfoort. De opritten (in beide richtingen) en de afrit vanuit Amsterdam liggen op ongeveer 200 meter afstand. De provinciale wegen N527 (Crailoseweg) richting Huizen en N526 (Prins Hendriklaan – Boissevainweg) richting Blaricum vormen tevens belangrijke ontsluitingsroutes.

Openbaar vervoer
Het gebouw ligt op loopafstand van het busstation (Transferium) Ter Gooi Blaricum. De bussen bieden directe verbindingen met Utrecht, Amersfoort en Amsterdam, o.a. RNET bus met directe verbinding naar Amsterdam. Daarnaast biedt het de verbinding met diverse treinstations waaronder Bussum en Hilversum.

Huuruitgangspunten

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 145,- per m2 per jaar te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaatsen
€ 500,- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Bovengenoemde prijzen zijn bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd.

Servicekosten
De servicekosten zijn nog nader te bepalen.

Huurtermijn
In overleg vanaf 10 jaar.

Beschikbaarheid
In overleg.

Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.

Opleveringsniveau
Het betreft een nieuw te realiseren kantoor, het opleverniveau kan nader worden gespecificeerd.

Parkeren
Circa 40 parkeerplaatsen beschikbaar in ondergelegen parkeergarage.

Deze ontwikkeling bieden wij aan in collegiale samenwerking met Jones Lang LaSalle Amsterdam.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
2.000 m²
Bekijk alle kenmerken

Makelaar voor dit object

Alle foto's

Kaart

Nabijgelegen

Deel dit object

Laren-Blaricum

Huizen

Naarden-Vesting