Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Facebook Voorma & Walch Makelaars
Twitter Voorma & Walch Makelaars
Vorige | Volgende

Huizerweg 13 BLARICUM

Vraagprijs € 875.000 k.k.

Omschrijving

Object en ligging:
Herkenbaar gelegen op representatieve A1 locatie aan de verbindingsweg tussen Blaricum en Huizen komt de villa beschikbaar die in 1988 verbouwd is tot kantoorruimte en geluidsopnamestudio. De gedane specifieke investeringen bieden naar verwachting geen basis meer voor een nieuwe gebruiksbestemming. Een opvolgende eigenaar komt zodoende in de unieke positie de villa geheel naar eigen inzichten te herinrichten voor bedrijfs-, kantoor- of showroomgebruik.

De villa verlangt een renovatie en zal vervolgens een schitterende vestigingslocatie zijn voor opvolgende ondernemers met onder andere hoogwaardige showroomactiviteiten of medische- en zakelijke dienstverlening op een onderscheidend niveau.

De villa, in de volksmond ook bekend als het oorspronkelijke dorpstheater van Blaricum (omstreeks 1905), kent een vloeroppervlak van totaal circa 550 m², als volgt verdeeld :

Begane grond circa 350 m²;
Verdieping circa 200 m².

De villa is op de eerste verdieping fraai uitgebouwd, waar een bijzondere kantoorruimte door is ontstaan. Op de begane grond kent een gedeelte van de studioruimte een hoogte van circa 4 meter, wat mogelijkheden biedt voor de realisatie van een bijzondere presentatieruimte.

Op het achterterrein staat een vrijstaand tuinhuis met kitchenette en douche. Momenteel wordt in dit tuinhuis nog kantoor gehouden, maar deze ruimte wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd.

Bereikbaarheid:
De villa kent een uitstekende bereikbaarheid, zowel vanaf de A-1 als de A-27 en vormt hierdoor een uitstekende uitvalsbasis voor zakelijke ondernemers.

Opleveringsniveau:
De villa wordt in zijn huidige staat als kantoor- en bedrijfsruimte / geluidsopnamestudio opgeleverd. De apparatuur wordt verwijderd, waardoor het bouwkundige casco de koper ter beschikking wordt gesteld. Het bestaande voorzieningenniveau is verouderd, waardoor een uitstekende kans voor renovatie ontstaat, zonder dat sprake is van aanmerkelijke kapitaalvernietiging van aanwezige voorzieningen.

Parkeergelegenheid:
De parkeergelegenheid op eigen terrein is beperkt tot 5 parkeerplaatsen en afhankelijk van opvolgend gebruik. Het voorgelegen terras kan benut worden voor de aanleg van extra parkeerplaatsen. Aan de overzijde van de Huizerweg biedt de openbare parkeergelegenheid overigens een uitstekende parkeerfaciliteit voor medewerkers en bezoekers.

Bestemmingsplan:
Het geldende bestemmingsplan “Blaricum-Dorp”, kent aan het perceel de bestemming “bedrijfsdoeleinden-1” toe, hetgeen gebruik voor bedrijven uit de categorie 1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toestaat. Maximaal 50% van het vloeroppervlak mag gebruikt worden als kantoorruimte. Deze gebruiksbestemming is toegesneden op het huidige bedrijfsmatige gebruik.
Het college van B&W heeft een wijzigingsbevoegdheid voor het toestaan van bedrijven, die gelijkwaardig zijn aan voornoemde categorie 1-bedrijven. Ook bestaat een wijzigingsbevoegdheid voor wijziging in de bestemmingen Wonen-2 en Tuin.
Volledig kantoorgebruik zal vooraf de instemming nodig hebben van het gemeentebestuur.

Gunning:
De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
550 m²
Opp bedrijfshal
15 m²
In units vanaf
15 m²
Opp terrein
818 m²
Perceel
818 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Huizerweg 13 BLARICUM

naar Huizerweg 13 BLARICUM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Laren
 

Huizen
 

Blaricum
 

Bussum
 

Naarden-Vesting

BUSINESS
 

TAXATIES EN ADVIEZEN