“Oost west thuis best”.

Wie kent deze slogan niet? Waar u ook bent….altijd weer graag naar huis willen, zo hoort het te zijn. Een woning moet goed voelen en zeker ook passen bij wie u bent. 

Het  kopen van een woning is niet niks. Het is een belangrijke zo niet dé  belangrijkste aanschaf in uw  leven. Vanuit een veilig thuis en huis  kunt u immers de hele wereld aan! Wij begeleiden mensen graag bij het maken van de juiste keuzes als het om de aanschaf van een woning gaat. 

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi by JOOST bestaat uit een klein maar gedreven team. Joost Wester is onze beëdigd NVM Makelaar en oefent zijn vak al 23 jaar met veel liefde en passie uit. Sinds november 2018 hebben Voorma en Walch Makelaars in het Gooi en Wester Campagne en van Breemen hun krachten gebundeld en zijn samengevoegd onder de naam Voorma en Walch Makelaars in het Gooi by JOOST. 

Joost is bij veel verkoop- of aankooptransacties die in Blaricum hebben plaatsgevonden betrokken geweest, hierdoor heeft Joost de afgelopen jaren veel kennis vergaard en hier worden nog steeds de vruchten van geplukt. Deze kennis blijft niet alleen beperkt tot Blaricum, ook van de andere dorpen rondom Blaricum heeft hij veel kennis. Onze makelaar binnendienst dames, Laura Smit en Nicolette Koster, zorgen voor de administratieve afhandelingen die een aan- of verkoop van een woning met zich meebrengt

Mocht u verhuisplannen hebben binnen het Gooi, of verhuist u graag naar het Gooi? Loop dan gerust eens binnen bij ons prachtige kantoor aan de Torenlaan.

In een persoonlijk gesprek nemen wij uw woonwensen door en kunnen wij wellicht samen met u opzoek gaan naar een fijne woning.