Reviews

Onze ambassadeurs aan het woord

"Al jaren is Daan onze vertrouwde partner bij de verhuur, aankoop en advisering van bedrijfsonroerendgoed."

9.2

De heer Jan jr des Bouvrie - Kooltjesbuurt 1 te Naarden

"Bart is een topper! Heeft ons bij gestaan in alle processen en ook bij de uitdagende vraagstukken. Fantastische service en inzet! Thanks!"

10

Mevrouw Schonewille - Beresteinseweg 27 te 's-Graveland

"Volstrekt zuiver in aanpak naar beide partijen, koper/verkoper. Open overleg over de overwegingen. Betrouwbare adviezen. Ook medewerkers zijn heel correct."

9

De heer Wiersema - Derkinderenlaan 1 te Laren

Marie-Louisa van Voorma is een topper! Ze gaat all the way voor je. Van ons krijgt ze een dikke TIEN.

10

Mevrouw Roskam - Groen van Prinstererlaan 37 te Huizen

Bary en Guido hebben ons gedurende het hele traject super professioneel en prettig begeleid. Hun marktinschatting was spot on, na iedere bezichtiging gaven ze direct heldere feedback en in het uiteindelijke biedingsproces waren ze een uitstekende adviseur. Kortom een hele fijne samenwerking met een heel mooi en snel resultaat.

9

Mevrouw van Hartelvelt - Houtweg 21 te Laren

"Tiffany de Beer heeft mij uitstekend geholpen bij het gehele proces van taxatie tot aan de (snelle) verkoop van mijn woning. De communicatie was helder en duidelijk en uiteindelijk is het appartement voor een mooie prijs verkocht."

10

De heer Thole - Loosdrechtseweg 147 te Hilversum

"Joost en zijn team hebben ons perfect geholpen met de verkoop van ons ouderlijk huis in Blaricum. Vooral hun marktkennis en persoonlijke aanpak waren zeer plezierig. Los van het feit dat het een kopersmarkt is anno 2021 blijft het toch de kunst om die 'ene' koper te vinden voor je huis. Hierin zijn ze zeker geslaagd. Wij bevelen ze van harte aan."

10

De heer Groen - Meentweg 55 te Blaricum

"Het is plezierig om met Joost en zijn team samen te werken. Professionele aanpak en verkoop verliep voorspoedig en aangenaam verrast door het behaalde resultaat."

9.5

de heer van der Vorst - Korte Vliegweg 2 te Blaricum

"Niet alleen het feit dat Voorma en Walch vooraanstaande makelaars zijn in het Gooi, heeft tot een mooie verkoop van ons huis geleid, maar zeker ook het enthousiasme van de makelaars Joost en Kathelijne en de office-managers van kantoor De Garage in Blaricum speelden daarin een hoofdrol. Onze dank!!"

9.8

Verkoper - Meentweg 35 te Blaricum

"Heel fijn en deskundig advies van de makelaar en kantoor (gehele traject tot en met notaris). Efficiënt en zeer daadkrachtig waardoor een snelle verkoop is gerealiseerd. Onze makelaar (Kathelijne Vos) heeft ons naar volle tevredenheid bijgestaan. Een topper!"

9.5

Verkoper - Eemnesserweg 3 te Blaricum

"De makelaar heeft vakwerk geleverd, is alert op de kansen en aan het eind van het proces waren twee tevreden partijen de koper en de verkoper, kortom een win win deal."

10

Verkoper - Achterom 16 te Blaricum

“Prettige samenwerking. Kantoor is altijd bereikbaar. Onze makelaar dacht mee, snelle afwikkeling van zaken.”

8

Mevrouw Bink - Boslaan 21 te Vreeland

“Alles verliep vlot, goed geregeld, makelaar was altijd bereikbaar. Na bezichtigingen kregen we duidelijk en snel verslag van hoe de bezichtigingen verlopen waren.”

10

De heer Barten - Claudiagaarde 86 te Bussum

“Uitstekende begeleiding, met enthousiasme de verkoop van het huis overbrengen naar de klant, de voordelen van de ligging. Na advies het huis van binnen zo optimaal te laten zien met alle mogelijkheden, openhaarden en kaarsen en een intieme sfeer die de koper over de streep trekt , om hier op deze plek gelukkig te kunnen leven.”

9.3

Mevrouw Verweij - Arubalaan 12 te Hilversum

“Fijne communicatie in combinatie markt kennis. Een snelle opvolging met de wensen van ons als klant. Fijne samenwerking met een deskundig team.”

9.5

De heer Orsel - Beethovenlaan 56 te Naarden

“Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Kleis en zijn team. Proactief, communicatief en creatief. Ontzettend veel dank voor jullie geweldige (vijf sterren!) service en het mooie resultaat. Wat ons betreft is er slechts EEN makelaar in Bussum en dat is Voorma en Walch. Veel dank Kleis & team!”

10

De heer Vos - Badhuislaan 5 te Bussum