Reviews

Onze ambassadeurs aan het woord

" Wat een onwijs fijne dames van Voorma en Walch Blaricum. Enorm veel kennis en expertise van de markt en wat komen ze netjes en professioneel over. Als we de verkoop qua zowel tijd als verkoopwaarde vergelijken met andere soortgelijke woningen dan zijn we er zeker van dat we de juiste keuze hebben gemaakt."

10

De heer Q. van den Berge - Monderiaanlaan 8 Blaricum

"Hele fijne makelaar, goed contact mee tijdens bezichtigingen! Wij zijn überhaupt erg te spreken over Voorma en Walch, ons huis is ook aangekocht door Martijn en nu ook weer verkocht!"

8.0

Mevr. Waning - Haardstedelaan 34 te Huizen

"Wij zijn erg blij met de verkoop van ons huis door Voorma & Walch, de communicatie was goed en verliep prettig. Geen vraag was te veel en er werd rekening gehouden met onze wensen/planning."

8.8

Mevr. Voskuil - Ambachtsweg 114 te Huizen

Marie-Louisa van Voorma is een topper! Ze gaat all the way voor je. Van ons krijgt ze een dikke TIEN.

10

Mevrouw Roskam - Groen van Prinstererlaan 37 te Huizen

"De heer J.W.Baas heeft het project op een hele fijne manier begeleidt. Dacht met alles mee, maar was niet opdringerig. Heel fijn om zaken met hem te doen."

9.0

Mevr. Visser - Schaarweg 41 te Huizen

"Al jaren is Daan onze vertrouwde partner bij de verhuur, aankoop en advisering van bedrijfsonroerendgoed."

9.2

De heer Jan jr des Bouvrie - Kooltjesbuurt 1 te Naarden

"Volstrekt zuiver in aanpak naar beide partijen, koper/verkoper. Open overleg over de overwegingen. Betrouwbare adviezen. Ook medewerkers zijn heel correct."

9

De heer Wiersema - Derkinderenlaan 1 te Laren

"Bart is een topper! Heeft ons bij gestaan in alle processen en ook bij de uitdagende vraagstukken. Fantastische service en inzet! Thanks!"

10

Mevrouw Schonewille - Beresteinseweg 27 te 's-Graveland

" Vanaf het eerste contact erg prettig en professioneel. De begeleiding, het contact met Jan Willem en Mery, de afwikkeling van alles was top. Heb vaker met makelaars te maken, echter steekt deze service duidelijk boven het gemiddelde uit! Ontzettend dank voor jullie hulp bij de verkoop."

10

De heer Warning Bolt - Bovenmaatweg 189 te Huizen

"Adequaat, servicegericht en deskundig werk van de makelaars. Geen tijdverspilling maar doortastend, goede kennis van de markt maakte het bijzonder plezierig om met het kantoor te werken. De voorbereiding en het advies over de wijze van de zeer hoge kwaliteit van de woning-presentatie, de planning en rondleiding van de potentiële bieders/kopers was goed georganiseerd en niet verstorend voor onze dagelijkse werkzaamheden. Afwikkeling efficient."

10

Dhr. Deijman - Naarderstraat 29 te Huizen

"De makelaar heeft vakwerk geleverd, is alert op de kansen en aan het eind van het proces waren twee tevreden partijen de koper en de verkoper, kortom een win win deal."

10

Verkoper - Achterom 16 te Blaricum

Bary en Guido hebben ons gedurende het hele traject super professioneel en prettig begeleid. Hun marktinschatting was spot on, na iedere bezichtiging gaven ze direct heldere feedback en in het uiteindelijke biedingsproces waren ze een uitstekende adviseur. Kortom een hele fijne samenwerking met een heel mooi en snel resultaat.

9

Mevrouw van Hartelvelt - Houtweg 21 te Laren

"Tiffany de Beer heeft mij uitstekend geholpen bij het gehele proces van taxatie tot aan de (snelle) verkoop van mijn woning. De communicatie was helder en duidelijk en uiteindelijk is het appartement voor een mooie prijs verkocht."

10

De heer Thole - Loosdrechtseweg 147 te Hilversum

"Joost en zijn team hebben ons perfect geholpen met de verkoop van ons ouderlijk huis in Blaricum. Vooral hun marktkennis en persoonlijke aanpak waren zeer plezierig. Los van het feit dat het een kopersmarkt is anno 2021 blijft het toch de kunst om die 'ene' koper te vinden voor je huis. Hierin zijn ze zeker geslaagd. Wij bevelen ze van harte aan."

10

De heer Groen - Meentweg 55 te Blaricum

"Het is plezierig om met Joost en zijn team samen te werken. Professionele aanpak en verkoop verliep voorspoedig en aangenaam verrast door het behaalde resultaat."

9.5

de heer van der Vorst - Korte Vliegweg 2 te Blaricum

"Niet alleen het feit dat Voorma en Walch vooraanstaande makelaars zijn in het Gooi, heeft tot een mooie verkoop van ons huis geleid, maar zeker ook het enthousiasme van de makelaars Joost en Kathelijne en de office-managers van kantoor De Garage in Blaricum speelden daarin een hoofdrol. Onze dank!!"

9.8

Verkoper - Meentweg 35 te Blaricum