Reviews

Onze ambassadeurs aan het woord

" Eerlijke feedback over verwachtte opbrengst. Duidelijke communicatie, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Professioneel optreden, en 'ontzorgen' daarmee de verkoper. De strategie van Jan-Willem Baas was zeer succesvol: na een uitgebreide voorbereiding (foto's, tekst, advertentie, etc) verliep de verkoop snel en als een zonnetje. Ik zou een volgende keer zonder nadenken weer met Jan-Willem in zee gaan."

9.8

Jaap vd Meulen - De Savornin Lohmanlaan 40, Huizen

" Het ging allemaal heel snel en vlot!. De makelaar had een goede kijk op de markt. . Het verliep allemaal uiterst snel ! Voor ons als verkopers zonder ervaring was dat uiterst prettig!"

9.2

Anoniem - De Regentesse 23 Huizen

" Het contact met de makelaar (Guido) en het kantoor (Laren) en het doorlopen van de verschillende verkoopstappen verliep snel, professioneel en zeer goed! Wij zouden dan ook aan iedereen aanraden voor Voorma en Walch te kiezen bij verkoop van hun huis in 't Gooi en omstreken. "

10

De heer De Bont - Van Wegenplatsoen 23 te Eemnes

" Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Na een eerdere poging ons huis te verkopen via een andere makelaar, is dit wel gelukt bij Voorma & Walch. Martijn heeft met succes ons huis verkocht. Hij is eerlijk, geeft goed advies, komt afspraken na en is goed bereikbaar. Een hele fijne professionele makelaar die voor zijn klant staat en ontzorgd waar nodig."

9.0

Dhr. Visser - Akkerweg 14 te Huizen

"Bart heeft het appartement fantastisch verkocht. Hij heeft er vele dagen bezichtigd en uiteindelijk een mooie prijs kunnen maken. Wij zijn blij met Bart zijn deskundigheid en doortastendheid."

9.5

Een Funda gebruiker - Valkenburgerstraat 109 te Amsterdam

" Correcte vriendelijke benadering door de makelaar. Deskundigheid en geeft vertrouwen in het verloop van de verkoop."

10

Mevr. Calis - Botterstraat 10 te Huizen

" In onze verkoop bijgestaan door Guido. Altijd bereikbaar, denkt mee, positief, optimistisch en óók nog aardig. Waar vind je ze zo! Een heel goede ervaring. Ook het personeel op kantoor: weten wie je bent en doen wat ze beloven. Niet twijfelen: van het kiezen van deze makelaar krijg je geen spijt. Danny en Tresja Eemnes" 

9.8

De heer D. van Eis - Torenzicht 78A te Eemnes

" Jacques Walch super gemotiveerd en enthousiaste makelaar, zeer betrokken. Fijn team om mee te werken om je woning te verkopen/kopen. Aanrader!" 

8.5

Een funda gebruiker - Braam 42 te Huizen

" Zeer kundig, professioneel maar ook oog voor de persoonlijke gevoelens die een huis verkoop met zich meebrengt. Wij kijken terug op een fijne samenwerking."

9.3

De heer Pouw

" Wat een onwijs fijne dames van Voorma en Walch Blaricum. Enorm veel kennis en expertise van de markt en wat komen ze netjes en professioneel over. Als we de verkoop qua zowel tijd als verkoopwaarde vergelijken met andere soortgelijke woningen dan zijn we er zeker van dat we de juiste keuze hebben gemaakt."

10

De heer Q. van den Berge - Monderiaanlaan 8 Blaricum

"Hele fijne makelaar, goed contact mee tijdens bezichtigingen! Wij zijn überhaupt erg te spreken over Voorma en Walch, ons huis is ook aangekocht door Martijn en nu ook weer verkocht!"

8.0

Mevr. Waning - Haardstedelaan 34 te Huizen

"Wij zijn erg blij met de verkoop van ons huis door Voorma & Walch, de communicatie was goed en verliep prettig. Geen vraag was te veel en er werd rekening gehouden met onze wensen/planning."

8.8

Mevr. Voskuil - Ambachtsweg 114 te Huizen

Marie-Louisa van Voorma is een topper! Ze gaat all the way voor je. Van ons krijgt ze een dikke TIEN.

10

Mevrouw Roskam - Groen van Prinstererlaan 37 te Huizen

"De heer J.W.Baas heeft het project op een hele fijne manier begeleidt. Dacht met alles mee, maar was niet opdringerig. Heel fijn om zaken met hem te doen."

9.0

Mevr. Visser - Schaarweg 41 te Huizen

"Al jaren is Voorma en Walch onze vertrouwde partner bij de verhuur, aankoop en advisering van bedrijfsonroerendgoed."

9.2

De heer Jan jr des Bouvrie - Kooltjesbuurt 1 te Naarden

"Volstrekt zuiver in aanpak naar beide partijen, koper/verkoper. Open overleg over de overwegingen. Betrouwbare adviezen. Ook medewerkers zijn heel correct."

9

De heer Wiersema - Derkinderenlaan 1 te Laren