Stap voor stap
samen door het
verkoopproces.

Een huis verkopen kan iedereen. Maar ervoor zorgen dat het maximale resultaat wordt behaald zonder zorgen of juridische problemen is een vak.

Wij zijn Voorma en Walch Makelaars in het Gooi. Wij begeleiden je stap voor stap bij de verkoop van je huis.

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi

Een huis verkopen kan iedereen. Maar ervoor zorgen dat het maximale resultaat wordt behaald zonder zorgen of juridische problemen is een vak.

Wij zijn Voorma en Walch Makelaars in het Gooi. Wij begeleiden je stap voor stap bij de verkoop van je huis.

"Zeer professioneel en prettig contact met de heren Walch en Lammerts. Presentatie en bezichtiging uitstekend. Zeker aan te bevelen als verkoop- of aankoopmakelaar."

Frank Jaspers Oude Huizerweg 17 Blaricum

Als trusted partner gaan wij voor het maximale resultaat

Verkoopbegeleiding makelaar Bussum

Als trusted partner gaan wij voor het maximale resultaat

Voor ons betekent “trusted” veel meer dan alleen vertrouwen. Waar een huis verkopen voor jou geen alledaagse bezigheid is, vinden wij dat je goed geadviseerd en volledig ontzorgd moet worden. In iedere fase van de verkoop.

Ook als je liever absolute discretie wenst rondom de verkoop van je huis ben je bij Voorma en Walch Makelaars in het Gooi aan het juiste adres. Sterker nog: we weten precies wat jouw motivatie is en bieden voor onze SECRET OBJECTS ARE SECRET portefeuille een maatwerk verkoopplan zonder publiciteit.

Contact opnemen

Verkoopbegeleiding

Stap voor stap je huis verkopen

1

Kennismaking

Voor we alles in het werk zetten om jouw huis zo goed mogelijk te verkopen, komen we eerst vrijblijvend langs om kennis te maken, je wensen en verwachtingen te bespreken en om je te overtuigen waarom wij de geschikte makelaar zijn.

2

Vooronderzoek woning en omgeving

We doen grondig vooronderzoek naar o.a. milieuaspecten, eventuele bouwvergunningen en toekomstige ontwikkelingen, dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

3

Bespreken plan van aanpak

In een persoonlijk plan van aanpak lichten wij de indicatieprijs toe, vertellen wij wat onze bemiddelingscondities zijn en wat je van ons mag verwachten. We doen er alles aan om je van A tot Z te ontzorgen en zijn 24/7 bereikbaar. Daar mag je ons aan houden.

 

4

Presentatie en start verkoop

Samen zorgen we dat de woning verkoopklaar is (eventueel in combinatie met professionele styling) en natuurlijk realiseren wij een prachtige presentatie door middel van professionele foto’s en video. We verspreiden de woning actief via onze eigen kanalen en binnen ons netwerk.

5

Bezichtigingen en verkoop

We leiden kandidaat kopers altijd uitgebreid rond en lichten bijzonderheden toe. We adviseren je vervolgens stevig tijdens de daadwerkelijke verkoop. De beste prijs, maar ook de beste voorwaarden.

 

6

Na de verkoop

Ook na verkoop ontzorgen we je daar waar mogelijk. Van het opmaken en toelichten van de koopovereenkomst tot de notariële overdracht. Je kunt ons altijd bellen.

Aandacht voor elkaar

De beste verkoop voor beide partijen

Of het nu de eerste keer is dat je je woning verkoopt of dat je al vaker verhuisd bent, je bent op zoek naar een makelaar die het gewoon goed regelt voor je. Die je ontzorgt in de voorbereiding op verkoop, die tijd neemt voor de bezichtigingen en jou gedurende het hele proces het gevoel geeft dat alles op rolletjes loopt en je altijd bij hem of haar terecht kunt voor vragen.

Bij Voorma en Walch Makelaars in het Gooi vinden we die aandacht voor elkaar belangrijk. Zo zijn we al 85 jaar trusted partner in het Gooi en verkopen we woningen altijd voor de beste prijs en voorwaarden aan de beste koper.

88

Woningen verkocht in 2024

23

Secret objects

9.1

Beoordeling

88

+

Jaar ervaring

268

Verstuurde verjaardagskaarten

Verkoopbegeleiding makelaar Laren

Huis verkopen? Wij zijn jouw trusted partner.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek en waardebepaling aan.

Algemeen contactformulier

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.