Voorma en Walch makelaars in het Gooi heeft sinds begin 2020 haar vleugels uitgespreid en is de grens over gegaan met haar 6e kantoor en wel naar het prachtige Ibiza.
Wat is er mooier dan ook hier onze relaties te kunnen begeleiden bij de aan- of verkoop van hun villa op Ibiza of Mallorca.

Ons kantoor is gevestigd op "het landgoed"  Finca Can Blaiet in San Rafaël.
San Rafaël ligt aan de weg tussen Ibiza-stad en San Antonio, het is een klein en rustig dorpje met een prachtig uitzicht tot aan de kust. Het bestaat uit niet veel meer dan een mooie, 18e- eeuwse kerk, wat winkeltjes en restaurants. Een absolute aanrader om eens lekker rond te lopen.

Wij hebben hier een team van “livingspecialisten” samengesteld op Ibiza bestaande uit een makelaar met reeds 25 jaar ervaring op dit mooie eiland alsmede de noodzakelijke juristen en bouwkundige experts.

Een leuk weetje is dat dit prachtige eiland op de werelderfgoedlijst UNESCO staat. Dit dankzij de architectuur, de kustlijn en het zeeleven.

Overweegt u om definitief te verhuizen naar Ibiza/Mallorca of wellicht overweegt u om een tweede woning aan te schaffen?
U bent van harte welkom bij Jacques E. Walch Register Makelaar Register Taxateur voor een cappuccino en wie weet kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Er komen jaarlijks vele toeristen, de een voor de rust, de ander voor de kunst en weer anderen voor de vele feesten en discotheken die er zijn. Voor ieder wat wils op dit bijzondere eiland.

Voor alle goede tips over Ibiza, ga naar www.ibizagevoel.nl

En voor het huren van een te gekke eend, ga naar www.ducksunited.com