De vertrouwde woonpartner
in het Gooi sinds 1936.

Een echte familiemakelaar, maar vooral een betrokken partner die jou gedurende je hele leven helpt de juiste woonkeuzes te maken.

“We zijn een resultaatgerichte makelaar, maar ook zorgzaamheid, menselijkheid en verbinding zitten in het DNA van ons familiekantoor.”

Jacques E. Walch Register Makelaar - Register Taxateur

124

Woningen verkocht in 2024

23

Secret objects

9.1

Beoordeling

88

+

Jaar ervaring

376

Verstuurde verjaardagskaarten

Wij voorzien iedere cliënt
van maatwerk.

Van royale landhuizen en stadsvilla’s tot moderne appartementen en starterswoningen; nergens is de woningmarkt zo pluriform als hier. En dat maakt ons aanbod tot één van de meest unieke in Nederland. Ontdek ons aanbod (zakelijk en particulier) en vergeet vooral onze SECRET OBJECTS ARE SECRET portefeuille niet.

Huizerweg 62 Blaricum makelaarskantoor Blaricum foto 1
Bestaande bouw

688 objecten

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi

Goed advies in iedere stap die we samen zetten.

Door onze ervaring en lokale expertise nemen we onze adviesfunctie zeer serieus. Daar ligt de toegevoegde waarde die je van je vertrouwde makelaar verlangt.

Over ons

Bekijk ons magazine

Onze diensten

Wij zijn jouw
Trusted Partner

Onze diensten

Wij zijn jouw
Trusted Partner

Geluk en prettig wonen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of dat nu in een klein of groot huis is, jouw huis moet passen. Qua ruimte, qua comfort, maar ook financieel.

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi is al generaties lang jouw go-to-partner als het gaat om gelukkig wonen. Met onze bundeling van krachten en 5-sterren service begeleiden we je stap voor stap naar het beste resultaat voor jou.

Onze diensten

Onze vestigingen

Makelaarskantoor Laren

Brink 34 , 1251 KW
Laren

Makelaarskantoor Blaricum

Torenlaan 12 D , 1261 GD
Blaricum

Makelaarskantoor Huizen

Ceintuurbaan 22 , 1271 BJ
Huizen

Makelaarskantoor Bussum

Huizerweg 124 , 1402 AK
Bussum

Makelaarskantoor Hilversum

’s Gravelandseweg 27 , 1211 BN
Hilversum

Makelaarskantoor Ibiza

Can Blaiet San Rafael , 22090
Ibiza

Makelaarskantoor Marbella

p/a Brink 34 , 1251 KW
Laren

De ervaringen van onze ambassadeurs

"De heer J.W.Baas heeft het project op een hele fijne manier begeleidt. Dacht met alles mee, maar was niet opdringerig. Heel fijn om zaken met hem te doen."

Mevr. Visser - Schaarweg 41 te Huizen

"Wij zijn erg blij met de verkoop van ons huis door Voorma & Walch, de communicatie was goed en verliep prettig. Geen vraag was te veel en er werd rekening gehouden met onze wensen/planning."

Mevr. Voskuil - Ambachtsweg 114 te Huizen

"Hele fijne makelaar, goed contact mee tijdens bezichtigingen! Wij zijn überhaupt erg te spreken over Voorma en Walch, ons huis is ook aangekocht door Martijn en nu ook weer verkocht!"

Mevr. Waning - Haardstedelaan 34 te Huizen

"Zeer professioneel en prettig contact met de heren Walch en Lammerts. Presentatie en bezichtiging uitstekend. Zeker aan te bevelen als verkoop- of aankoopmakelaar."

10

Frank Jaspers - Oude Huizerweg 17 Blaricum

"Tiffany de Beer heeft mij uitstekend geholpen bij het gehele proces van taxatie tot aan de (snelle) verkoop van mijn woning. De communicatie was helder en duidelijk en uiteindelijk is het appartement voor een mooie prijs verkocht."

10

De heer Thole - Loosdrechtseweg 147 te Hilversum

Bary en Guido hebben ons gedurende het hele traject super professioneel en prettig begeleid. Hun marktinschatting was spot on, na iedere bezichtiging gaven ze direct heldere feedback en in het uiteindelijke biedingsproces waren ze een uitstekende adviseur. Kortom een hele fijne samenwerking met een heel mooi en snel resultaat.

10

Mevrouw van Hartevelt - Houtweg 21 te Laren

"Wij hebben een heel prettig contact gehad met Jan Willem Baas en zullen hem zeker aanbevelen bij anderen."

8.3

Mw. Olga Dol - Ree 38 Huizen

“Kleis Kooistra en zijn team hebben het proces van alle bieders goed gemanaged en zij hadden de situatie volledig onder controle. Met zijn kennis van de markt is de verkoop van het huis bij hen in goede handen. Complimenten Kleis voor al je acties. Een kleine verrassing volgt snel.”

10

De heer Blonk - Brediusweg 40 te Bussum

“Fijne communicatie in combinatie markt kennis.
Een snelle opvolging met de wensen van ons als klant.
Fijne samenwerking met een deskundig team.”

10

De heer Orsel - Beethovenlaan 56 te Naarden

Marie-Louisa van Voorma is een topper! Ze gaat all the way voor je. Van ons krijgt ze een dikke TIEN.

10

Mevrouw Roskam - Groen van Prinstererlaan 37 te Huizen

"Bart en Jacques van Voorma en Walch hebben het hele verkoopproces perfect begeleid! We zijn meer dan tevreden over het verloop en de uitkomst. Het filmpje waarin we op een andere manier hebben laten zien wat ons huis nu zo bijzonder en uniek maakt, de prachtige foto's, alles klopte van a tot z en heeft tot de snelle verkoop van ons huis geleid."

10

Mw. Nijk - Koningin Wilhelminastraat 1 Huizen

"Heel fijn en deskundig advies van de makelaar en kantoor (gehele traject tot en met notaris). Efficiënt en zeer daadkrachtig waardoor een snelle verkoop is gerealiseerd. Onze makelaar (Kathelijne Vos) heeft ons naar volle tevredenheid bijgestaan. Een topper!"

10

Verkoper - Eemnesserweg 3 te Blaricum

Uitstekende begeleiding, met enthousiasme de verkoop van het huis overbrengen naar de klant, de voordelen van de ligging. Na advies het huis van binnen zo optimaal te laten zien met alle mogelijkheden, openhaarden en kaarsen en een intieme sfeer die de koper over de streep trekt , om hier op deze plek gelukkig te kunnen leven.”

10

Mevrouw Verweij - Arubalaan 12 te Hilversum

"Het is plezierig om met Joost en zijn team samen te werken. Professionele aanpak en verkoop verliep voorspoedig en aangenaam verrast door het behaalde resultaat."

10

de heer van der Vorst - Korte Vliegweg 2 te Blaricum

“Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Kleis en zijn team. Proactief, communicatief en creatief. Ontzettend veel dank voor jullie geweldige (vijf sterren!) service en het mooie resultaat. Wat ons betreft is er slechts EEN makelaar in Bussum en dat is Voorma en Walch. Veel dank Kleis & team!”

10

De heer Vos - Badhuislaan 5 te Bussum

Het is een fijne heel enthousiaste makelaar en team. Professionele afhandeling, goede fotograaf en ook locale benadering.

10

De heer Keuning - Dalweg 23c te Hilversum

“Zeer prettig contact met Marie Louise. Professioneel en een erg goede service. Kent de markt erg goed. Aanrader!”

10

De heer Bergshoeff - Frans Halslaan 4 te Naarden

"Joost en zijn team hebben ons perfect geholpen met de verkoop van ons ouderlijk huis in Blaricum. Vooral hun marktkennis en persoonlijke aanpak waren zeer plezierig. Los van het feit dat het een kopersmarkt is anno 2021 blijft het toch de kunst om die 'ene' koper te vinden voor je huis. Hierin zijn ze zeker geslaagd.
Wij bevelen ze van harte aan."

10

De heer Groen - Meentweg 55 te Blaricum

"Volstrekt zuiver in aanpak naar beide partijen, koper/verkoper. Open overleg over de overwegingen. Betrouwbare adviezen. Ook medewerkers zijn heel correct."

10

De heer Wiersema - Derkinderenlaan 1 te Laren

“Kleis heeft ons op een erg prettige wijze geholpen met de verkoop van ons huis.
Hij kent Bussum door- en door, is deskundig, maar met name ook ontzettend vriendelijk, transparant en communicatief sterk. Dit alles heeft tot een prachtige verkoop van ons huis geleid. Wij bevelen Kleis en zijn kantoor Voorma en Walch van harte aan!”

10

Mevrouw Berkhout - Badhuislaan 17 te Bussum

“Kleis heeft me uitstekend begeleid met de verkoop van mijn woning. Met een gedegen vakkennis en ruime ervaring heeft hij de verkoop van mijn woning op korte termijn weten te realiseren. Duidelijke communicatie en altijd te bereiken waardoor je meteen weet waar je aan toe bent en wat er speelt. Communicatie en service staan voorop. Ik heb het hele proces als zeer prettig en professioneel ervaren. Dank aan Kleis, Carolien en Nicolette voor de vlotte en vooral prettige samenwerking.”

10

Mevrouw Mandersloot - Meentweg 11b te Bussum

“Prettige samenwerking. Kantoor is altijd bereikbaar. Onze makelaar dacht mee, snelle afwikkeling van zaken.”

10

Mevrouw Bink - Boslaan 21 te Vreeland

"Niet alleen het feit dat Voorma en Walch vooraanstaande makelaars zijn in het Gooi, heeft tot een mooie verkoop van ons huis geleid, maar zeker ook het enthousiasme van de makelaars Joost en Kathelijne en de office-managers van kantoor De Garage in Blaricum speelden daarin een hoofdrol. Onze dank!!"

10

Verkoper - Meentweg 35 te Blaricum

"Bart is een topper! Heeft ons bij gestaan in alle processen en ook bij de uitdagende vraagstukken. Fantastische service en inzet! Thanks!"

10

Mevrouw Schonewille - Beresteinseweg 27 te 's-Graveland

Contact opnemen

Wij brengen kopers en verkopers samen.

Wil je mooi en groen wonen in het Gooi? Of zoek je een lokale makelaar met wie je rustig jouw woonsituatie kunt bespreken? Wij nodigen je graag uit voor een cappuccino op één van onze kantoren!

Contact opnemen