Facebook Voorma en Walch Makelaarsgroep BV
Twitter Voorma en Walch Makelaarsgroep BV
Vorige | Volgende

Oud Bussummerweg naast 44 Huizen

Vraagprijs € 2.500.000 k.k.

Omschrijving

LET OP: DEZE WONING WORDT VERKOCHT VIA ONLINE BIEDEN. DE SLUITINGSDATUM IS BEPAALD OP 29 JUNI 2022. Zie ook de toelichting onderaan de tekst.

Op verzoek van de huidige eigenaar, de W.M. de Hoop Stichting, mogen wij middels een online biedingsprocedure een ruime bouwkavel (8860 m2) voor de bouw van een vrijstaand landhuis te koop aanbieden.

De stichting W.M. de Hoop Stichting heeft op basis van de christelijke levensbeschouwing van de naamgever ten doel het vreedzaam samenleven en/of het fysieke en geestelijke welzijn van de mens te bevorderen.

De bouwkavel is gelegen aan de Oud Bussummerweg in Bikbergen en heeft een zeer vrije ligging. Bikbergen is een villawijk gelegen tussen de gemeenten Huizen en Naarden. De villawijk Bikbergen wordt omringd door uitgebreide heide- en bosgebieden (Goois Natuur Reservaat). Het straatbeeld wordt gekenmerkt door rustige lommerrijke lanen.

De bouwkavel valt in het bestemmingsplan “Buitenwijken” van de gemeente Huizen en heeft onder meer de volgende algemene kenmerken:
- De totale oppervlakte van de kavel bedraagt 8860 m2
- De footprint van de bouwvlek bedraagt circa 500 m2
- De goothoogte van het hoofdgebouw mag ten hoogste 6,5 meter bedragen
- De bouwhoogte van het hoofdgebouw mag maximaal 11,5 meter bedragen

Op basis van deze gegevens vanuit het bestemmingsplan is de bouw van een royaal vrijstaand landhuis mogelijk.

EVE-architecten heeft op basis van het bestemmingsplan “Buitenwijken” een eerste schetsontwerp/volumestudie gemaakt voor de bouw van een dergelijk vrijstaand landhuis.

Voor nadere informatie en voorwaarden voor de procedure kunt u contact opnemen met Henk Honing Register Makelaar en Taxateur. Nog beter is het om uw eigen NVM aankoopmakelaar mee te nemen.

De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

De verkoop en levering vindt plaats in samenwerking met notaris M.S.M. Bosse van Moulijn Netwerk Notarissen te Blaricum.

NVM ONLINE BIEDEN:
Deze woning wordt verkocht middels het NVM ONLINE BIEDEN systeem. In plaats van een één-op-één onderhandeling met een geïnteresseerde, of in plaats van een gesloten inschrijving, komt de koop transparant tot stand. Iedere geïnteresseerde kan, na te zijn toegelaten tot de procedure, meedoen aan het proces en een bieding uitbrengen.
Als het verkoopproces via NVM Online Bieden verloopt, hebt u kans dat uw bod overboden wordt. Maar dat is dan wel transparant en het biedt u de mogelijkheid om opnieuw een bieding te doen. Bij een gesloten inschrijving weet u niet wat de andere geïnteresseerden bieden, en kunt u dus nooit de afweging maken of u een hogere bieding wenst te doen.

De aanbieding op de website van NVM-online bieden (www.nvmbieden.nl) zal in een later stadium plaatsvinden.

Op de website nvmbieden.nl kunt u ter zijner tijd een bod uitbrengen. U klikt op de aangeboden onroerende zaak en vervolgens kunt u een account aanmaken. Indien u wordt toegelaten tot de biedingsprocedure kunt u inloggen en kunt u een bod uitbrengen. Uw gegevens zijn voor andere bieders geanonimiseerd. In dit specifieke geval is er tevens voor gekozen om de biedingen alleen zichtbaar te laten zijn voor degenen die zijn toegelaten tot de biedingsprocedure.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Type woning
bouwgrond
Soort bouw
niet van toepassing

Details

Bouwrijpe bouwgrond
nee
Ligging
aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, vrij uitzicht
Permanente bewoning
ja

Oppervlakten en inhoud

Bouwgrond
8860 m²
Perceel
8860 m²

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Huizen A 1885
Oppervlakte
8860 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Oud Bussummerweg naast 44 Huizen

naar Oud Bussummerweg naast 44 Huizen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Laren
 

Huizen
 

Blaricum
 

Bussum
 

Naarden-Vesting

BUSINESS
 

TAXATIES EN ADVIEZEN